Γνωρίστε την εταιρία...

Η Powerstudios Productions ιδρύθηκε το 2000 και είναι σήμερα μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην Ελλάδα, που ειδικεύεται στην παραγωγή υψηλής ποιότητας ήχου και σχεδιασμού για τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά διαφημιστικά spot.
Αναστάσιος Κουβάτσης

Με στόχο να σας παραδώσουμε το καλύτερο και ποιοτικότερο αποτέλεσμα, θέτουμε όλες μας τις γνώσεις και αξιοποιούμε ότι μέσο διαθέτουμε για την ικανοποίηση των δικών σας αναγκών. Έτσι είμαστε έτοιμοι να πραγματοποιήσουμε ότι project μας ζητηθεί.

Τάσος Κουβάτσης
Ιδιοκτήτης
Senior Sound editor
Τάνια Κανταρτζή
Account Manager
Ελενα Ντάντζελο
Κειμενογράφος
Ιωάννα Δελήπαλτα
Junior Sound editor
Με βασικό στόχο την παροχή πρωτοποριακών υπηρεσιών και άριστης ποιότητας παραγωγή και με τη δυνατότητα να γράψουμε μουσική αποκλειστικά για εσάς και το δικό σας project, έχετε πρόσβασή σε μοναδικές υπηρεσίες.

Στην Powerstudios αναλαμβάνουμε εκφωνήσεις για ραδιοφωνικά σποτ, τηλεοπτικά σποτ, corporate videos, μηνύματα τηλεφωνικών κέντρων (IVR), web εφαρμογές, ντοκιμαντέρ και επαγγελματικές παρουσιάσεις στα ελληνικά αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα μας ζητηθεί.

Στην εταιρία μας θα βρείτε και υπηρεσίες για ραδιοφωνικούς σταθμούς όπως radio imaging, με πρωτότυπα ραδιοφωνικά σήματα και jingles με μουσική γραμμένη αποκλειστικά για εσάς.

Δε μένουμε όμως, μόνο εκεί. Παραγωγή τηλεοπτικών σποτ και video παρουσιάσεων για την επιχείρησή σας, remixes, mash-ups, μεταγλωτίσεις, Dj mix sessions, radio shows, δημιουργία ψυχαγωγικής ζώνης για κάθε χώρο που επιλέγει ποιοτική μουσική για τους επισκέπτες του και μια πληθώρα άλλων υπηρεσιών ήχου αλλά και εικόνας σας προσφέρονται αποκλειστικά από το στούντιο ηχογραφήσεων Powerstudios Productions.

Η Powerstudios Productions:

☑Συνεργάζεται με κορυφαίους Έλληνες ερμηνευτές για τοπικά και διεθνή studio.

☑Είναι πλήρως εξοπλισμένη με κορυφαίας τεχνολογίας studio, αίθουσες μοντάζ με τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές προδιαγραφές και χώρους που προορίζονται αποκλειστικά για μίξης ήχου.

☑Διαθέτει μια δημιουργική ομάδα που επιμελείται την παραγωγή πρωτότυπης μουσικής και ένα δυναμικό από επαγγελματίες τραγουδιστές και τραγουδίστριες, εκφωνητές και εκφωνήτριες.